top of page
Lasiterassi 24.jpg

Tarinamme

Taustaa

Suomen Lasiterassi on Ville Rämön ja Toni Lehtosen perustama rakennusyritys, jonka tavoitteena on nostaa käsillä tehtävän työn arvostusta ja muistuttaa perinteisten duunaritöiden merkitys yhteiskunnassa. Suomi pysähtyy, jos meiltä loppuu käsillä töitä tekevät ihmiset. Emme voi korvata raksamiestä emmekä sairaanhoitajaa roboteilla.

Perustajilla on kokemusta lasiterassien, terassipohjien, parvekelasien ja lasikaiteiden asennuksesta yli 20 vuotta. Työt tehdään aina huolella ja vastuulla varmistaen, että asiakas on aina lopputulokseen tyytyväinen. Hinta, aikataulu ja työn laajuus sovitaan etukäteen ja selkokielisenä – molemminpuolinen yhteisymmärrys varmistaen.

Mitä teemme

Päätoimiala on erilaisten lasiratkaisuiden suunnittelu asiakkaan tarpeen mukaan, myynti ja asentaminen. Päätuotteemme ovat terassilasitukset, lasikaiteet, parvelelasitukset, terassipohjat, liukulasit ja kaihtimet sekä verhot.

 

Myös muut rakennustyöt onnistuvat kuten koko terassin rakentaminen perustuksineen, ulkoporeammeen perustaminen ja asennus, terassilämmittimien asennus sekä ulkotulisijojen asennus. Luotettavien kumppaneidemme avulla voimme tarjota laajan valikoiman kaminoita ja ulkotakkoja, terassilämmittimiä sekä terassi- ja parvekekalusteita. Yhteistyökumppaneiden kautta onnistuvat myös tarvittavat sähkötyöt. Sinun tarvitsee vain nauttia uudistetusta kodistasi. 

Avaimet käteen -palvelu

Tarjoamme palvelut aina avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa, että me hoidamme kaiken tarvitsemasi alusta loppuun ja vastaamme myös toimitetusta kokonaisuudesta niin mittojen, materiaalien kuin asennuksenkin osalta. Vastaamme täysin myös käyttämiemme yhteistyökumppaneiden työstä ja materiaaleista, siksi annamme sekä työlle että tuotteille markkinoiden parhaimman viiden vuoden takuun.

bottom of page