top of page
Lasiterassi 37.jpg

Lasiterassit

Suomen Lasiterassi asentaa kotimaiset lasiterassit avaimet käteen -periaatteella. Kerro meille unelmasi, niin suunnittelemme yhdessä budjettiisi sopivan ratkaisun.

 

Myyjämme ovat kokeneita lasiterassien rakentajia, joten he osaavat neuvoa ja opastaa niin materiaalivalinnoissa kuin erilaisissa yksityiskohdissa, joilla on valtava merkitys käytännön kannalta. Myyjämme osallistuvat myös terassien rakentamiseen, mikä auttaa myyjiämme suunnittelemaan muita parempia lasiterasseja. 

Saat meiltä myös apua mahdollisten lupien hakemiseen ja halutessasi hoidemma luvat puolestasi kokonaan. Yhteistyökumppanimme avulla pystymme hoitamaan hankalatkin lupavaiheet ja näistä on myös kokemusta eri kuntien ja kaupunkien rakennusvalvonnan kanssa.

 

Meiltä voit valita puurungon tai alumiinirungon, lasikatteen tai UV-suojatun kerroslevykatteen, joka ei haalistu auringossa. Valittavanasi on myös useita erilaisia kahvamalleja ja lukitusmekanismeja. Meidän avullamme voit esimerkiksi sarjottaa terassin lukot olemassa oleviin kodin Abloy-lukkoihin.

Screenshot-2021-08-13-at-16.17.32.png
Screenshot-2021-08-13-at-16.21.42.png

Saat meiltä tarjouksen, joka sisältää tekniset piirrustukset ja rakennekuvat, joiden avulla näet valmiin lopputuloksen nykyisessä rakennuskannassa. Tarjous sisältää eritellyn hinnoittelun ja kokonaishinnan. Tarjous käydään kanssasi läpi siten, että jokainen yksityiskohta on helppo ymmärtää ja lopputulos toteuttaa toiveesi.

Lasiterassin väri voidaan valita olemassa olevan rakennuskannan mukaisesti. Myös lasituksissa on useita vaihtoehtoja yleisimmästä kirkkaasta vaikkapa ruskeaan sävyyn. Myyjämme muistavat varmistaa kaikki yksityiskohdat tarjousta tehdessä, joten sinun ei tarvitse murehtia kaikista yksityiskohdista, sillä ne varmasti tarkistetaan sinulta.

Alla malli lasiterassista, joka on tehty asiakkaalle. Voit pyörittää 3D-kuvaa vapaasti. Kaikki mobiililaitteet eivät välttämättä tue näkymää.

bottom of page