top of page
IMG_7376.JPG

Hinnoittelu

Lasiterassille lasketaan hinta mittauskäynnin jälkeen ja mittauskäynti on aina maksuton. Mittauskäynti on samalla suunnittelukäynti, jonka avulla varmistetaan, että tarjous vastaa asiakkaan toiveita. Meidän myyjämme ovat myös kokeneita asentajia, jotka osaavat ottaa huomioon myös rakennustekniset asiat.

Lasiterassin hankinta on iso hankinta ja se tehdään vakaasti harkiten. Usein on vaikea arvioida minkä hintainen lasiterassi noin ylipäänsä on ja siksi olemme tehneet tämän hinnaston, joka auttaa arvioimaan oman ratkaisun hintaa.

Olemme koonneet tälle sivulle muutaman esimerkin mitä lasiterassi maksaa asennettuna, puurunkoisena, vedenpoistojärjestelmällä varustettuna ja kolmeen suuntaan liukulaseilla aukeavana. Näihin hintoihin sisältyy perusvärit: valkoinen, tumman ruskea ja tumman harmaa. Hintaan ei sisälly rahti, joka riippuu asiakkaan sijainnista ja on siksi vaikea arvioida.

Hintaa nostaa yleensä erikoisvarusteet kuten erikoisvärit, Abloyn lukitusjärjestelmät ja erikoislasit. Terassirungon saa myös alumiinisena, mikä on näitä puurunkoisia jonkin verran kalliimpi. Lasitusten puitteet ovat aina alumiinia.

Hinnat sisältävät asennuksen:

  • 8 neliötä, hinta 8.490€ sis. alv.

  • 10 neliötä, hinta 9.490€ sis. alv.

  • 12 neliötä, hinta 10.490€ sis. alv.

  • 14 neliötä, hinta 11.490€ sis. alv.

  • 16 neliötä, hinta 12.490€ sis. alv.

Nämä hinnat ovat voimassa 1.1.2024 alkaen.

Muista tuotteista laskemme erikseen tarjouksen. Katso muut tuotteemme täältä ja yhteystiedot löytyvät tästä. Voit myös täyttää sivun alta yhteydenottolomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä.

bottom of page