top of page
Lasiterassi 24.jpg

14 syytä hankkia lasitus

 1. Lasiterasssi ja parvekkeiden lasitus tuo paljon lisää tilaa ympärivuotiseen käyttöön. Kalusteet pysyvät suojassa säältä ympäri vuoden ja tilaa voidaan käyttää jopa ympäri vuoden lisälämmittimillä.

 2. Lasitettu terassi nostaa kiinteistösi arvoa. Arvo näkyy paitsi käyttömukavuutena niin myös kiinteistön arvon nousuna.

 3. Lasiterassi ja parvekelasitus tuovat säästöä energiakuluihin, sillä ne eristävät ja estävät vedon tunnetta myös sisätiloissa. Lämpötila pysyy lasitetuissa tiloissa 2-5 astetta ulkolämpötilaa korkeammalla myös talvisin.

 4. Lasitustuotteet parantavat kotisi ulkonäköä. Hyvin suunniteltu lasiterassi, lasikaide tai parvekelasitus istuu kotisi ulkonäköön ja tekee siitä arvokkaamman näköisen.

 5. Lasitus voidaan suunnitella budjettiisi sopivaksi. Valittavana on useita vaihtoehtoja, joiden avulla se voidaan toteuttaa Sinun budjettiisi sopivaksi.

 6. Kaikki lasitustuotteet voidaan asentaa ympäri vuoden ja ne ovat heti käytössäsi olipa kesä tai talvi.

 7. Pidennä kesäkautta lasiterassilla tai parvekelasituksella. Kun sää on ulkona kylmä, niin lasituksella saat kesäkauden alkamaan ja päättymään jopa kuukausia pidempään.

 8. Luo tunnelmaa. Lasitustuotteet luovat tilan, johon pystyt sisustamaan kotisi kauneimman tunnelman.

 9. Markkinoiden pisin takuu - 5 vuotta. Kotimaiset lasitustuotteemme ovat suunniteltu kestämään Suomen ankaria olosuhteita, minkä takia niillä on myös markkinoiden pisin takuu.

 10. Suojaa myös auringon paahteelta. Kun kevät aurinko porottaa matalalta, voit suojata sisätilojen kuumenemista ja häikäisyä lasituksella, johon voidaan asentaa kaihtimia tai verhoja.

 11. Ammattilaisen asentamat tuotteet. Suomen Lasiterassin yrittäjät itse osallistuvat lasituksen asennukseen, koska haluamme varmistaa tuotteidemme kestävän ja varman toiminnan vuosiksi eteenpäin.

 12. Reklamaatio on asiakaspalvelua. Meillä reklamaatiot hoidetaan nopeasti ja ammattimaisesti, sillä tärkeintä on tyytyväinen asiakas.

 13. Suunnittelu on asiakkaan toiveiden toteuttamista. Ammattilaismyyjämme osaavat suunnitella asiakkaan käyttötarkoitukseen sopivat ratkaisut budjettiin sopivalla tavalla.

 14. Materiaalit, jotka ovat käyttöön tarkoitettuja. Kaikki materiaalisuunnittelussa on perustettu koville sääolosuhteille ja siksi jämäköitä ja jykeviä, mutta aina ulkonäkö myös huomioiden.

bottom of page